Wie ik ben

Ik ben Dieke van Duijnhoven, GZ-psycholoog en psychotherapeut, en werkzaam in mijn praktijk Psychotherapie van Duijnhoven. Sinds 2003 ben ik met veel plezier in de geestelijke gezondheidszorg werkzaam; eerst als muziektherapeut bij een grote GGZ-instelling, daarna als psycholoog en later ook als psychotherapeut bij een vrijgevestigde praktijk. In 2021 vond ik het tijd voor een nieuwe stap, om een kleine eigen praktijk te beginnen, dichter bij huis. Zo kan ik mijn werk en privé optimaal combineren, meer passend bij mijn levensfase.

De laatste tijd ben ik steeds vaker, al wandelend, werkzaam in de buitenlucht. Dit bevalt me goed en zo ontwikkel ik me langzaam van binnen- tot ook buitenpsycholoog.

Ik houd van mijn werk en heb gaandeweg steeds meer mijn eigen stijl ontwikkeld. Ik ben enthousiast, betrokken en empathisch, maar ook duidelijk en vrij direct als dat nodig is. Dat laatste kan confronterend zijn, maar vooral ook waardevol.

Naast het geven van therapie vind ik het erg leuk om supervisie aan GZ-psychologen in opleiding te geven en met je mee te wandelen in een traject gericht op persoonlijke ontwikkeling. Ik ontmoet je graag in mijn praktijk, en help je graag verder.

Kijk eens bij ‘Wat is therapie?’ om meer te weten te komen over mijn visie op therapie.

dieke van duijnhoven
Scroll naar boven